Uusi tekniikka on lisännyt sähkökuormaa kaikkialla. Kiinteistöille tästä seuraa useita haasteita. Sähkönlaadun mittauksella selvität mahdollisten häiriöiden syyt ja helpotat tulevien investointien suunnittelua.

Pohjolan Sähkötarkastus tekee sähkönlaadun mittauksia asiakkaiden liittymispisteissä Oulun alueella. Autamme selvittämään ongelmatilanteita ja teemme kartoituksia esimerkiksi ennen uuden sähköauton latauspisteen rakentamista.

Mittaukset teemme erittäin tarkalla Fluke 435 II -sarjan sähkönlaatu- ja energia-analysaattorilla. Tulosten perusteella laadimme korjaussuunnitelmat ja teemme tarvittavat toimenpiteet.

Pyydä tarjous »

Sähkönlaatumittauksen kohteet

Kiinteistöjen sähköhäiriöt

Tietotekniikka, LED-valojen lisääntynyt käyttö ja monet muut seikat ovat muuttaneet kiinteistöjen sähkökuorman muotoa. Laatumittauksella selvitetään mahdolliset ongelmakohdat ja etsitään niihin ratkaisut.

Sähköautojen latauspisteiden esiselvitykset

Liikenne uudistuu ja sähköautot yleistyvät. Latauspisteiden rakentaminen on työn alla yhä useammassa paikassa. Laatumittaus varmistaa, että virtaa riittää eikä investointi valu hukkaan.

Ota yhteyttä